Over Van Drunen Orthopedie

Elke voet is anders. We vinden dat iedere voet aandacht verdient. Ook voor voeten die wat extra aandacht nodig hebben maken wij schoenen met de perfecte pasvorm. Onze semi-orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. We bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van modules en leestaanpassingen, zoals voorvoetmodules en leestverdieping modules. Zo kunnen we zoveel mogelijk voeten kunnen voorzien van een goed passende schoen.

Ook aan de extra kwetsbare voeten hebben we gedacht. In onze collectie vind je diverse oplossingen voor extra kwetsbare voeten: Fashmo-voering, Flex materiaal en een reuma- en diabetes collectie met verstijfde binnenzool voor extra bescherming van de voet.

We zijn ervan overtuigd dat semi-ortopedische schoenen én mode heel goed samengaan. Daarom bieden we een grote keuze aan mogelijkheden op het gebied van leesten, leestaanpassingen, zolen, modellen en kleuren.

Onze schoenfabriek

Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met passie voor het schoenenvak. Ons gehele productieproces is in eigen beheer, van ontwerpen tot produceren. Met de zorg en aandacht die wordt besteed aan iedere fase in het productieproces is het zeker dat er geen schoen is die de fabriek verlaat, waar we niet volledig achter staan.

Lees meer

Certificering

Al onze semi-orthopedische leesten zijn positief getoetst en goedgekeurd door de NVOS. Onze leesten zijn gebaseerd op het meetprotocol van de NVOS.

Lees meer

Modules

We bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van modules en leestaanpassingen zodat we zoveel mogelijk voeten kunnen voorzien van de perfect passende schoen. Ook aan de extra kwetsbare voeten hebben we gedacht: Zo bieden we oplossingen voor onder andere diabetici en reumapatiënten.

Lees meer