Algemene voorwaarden

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN DRUNEN ORTHOPEDIE

Op al onze offertes, verkopen en leveranties zijn de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van de Federatie van Nederlandse Schoenfabrikanten van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Midden Brabant. De algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden kunt u opvragen via sales@vandrunenschoenfabriek.nl of telefonisch via 0416-387 387.

ALGEMEEN

Alle schoenen worden geleverd zonder voetbed.

RETOUREN

Wanneer u de schoen wilt retourneren rekenen wij administratiekosten. Retouren worden alleen geaccepteerd binnen 4 weken na levering. Schoenen met leestaanpassingen (modules) en onparen kunnen niet worden geretourneerd.

LEVERTIJDEN

Onze semi-orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. De tijd die nodig is om de door u bestelde schoenen te produceren hangt af van de gekozen modules en leestaanpassingen.
Rondom de feestdagen en tijdens vakanties kan de levertijd afwijken vanwege sluiting van de fabriek.

GARANTIE

Onze garantie is conform de wet en de algemene voorwaarden van Federatie Nederlandse Lederwaren- en Schoenfabrikanten (FNLS) vastgesteld. Deze kunt u teruglezen op www.vandrunenorthopedie.nl/disclaimer

KLACHTEN

Van Drunen Schoenfabriek hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten en service. Heeft u een klacht, dan vragen wij het volgende te doen:

 1. Meld het klachtpaar aan via e-mail sales@vandrunenschoenfabriek.nl, telefoon +31(0)416 387 387 of whatsapp +31(0)6 1855 4545
 2. Stuur de schoenen te beoordeling op naar Van Drunen Schoenfabriek, Thomas Edisonweg 1, 5151 DH Drunen, voorzien van de volgende informatie:
  Bedrijfsnaam
  Klacht
  Aanschafdatum

Van Drunen Schoenfabriek zal het klachtpaar beoordelen. Mocht het om een terechte klacht gaan zullen wij, afhankelijk van de klacht, het paar herstellen, een vervangend paar sturen of het bedrag crediteren.

 • Bij een terechte klacht worden de door u gemaakte portokosten gecrediteerd (standaard tarief PostNL).
 • Van Drunen Schoenfabriek heeft het recht op reparatie van de klacht.
 • Van Drunen Schoenfabriek streeft naar het afronden van de klacht binnen 10 werkdagen.