Onze schoenfabriek

Van Drunen schoenfabriek is specialist op het gebied van semi-orthopedisch schoeisel voor dames en heren. Sinds 1948 ontwikkelen en produceren we schoenen met de perfecte pasvorm voor voeten die net een beetje meer aandacht nodig hebben.

We zijn ervan overtuigd dat semi-ortopedische schoenen én mode heel goed samengaan. Daarom bieden we een grote keuze aan mogelijkheden op het gebied van leesten, leestaanpassingen, zolen, modellen en kleuren.

Ambacht, passie en vakmanschap

Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met passie voor het schoenenvak. Ons gehele productieproces is in eigen beheer, van ontwerpen tot produceren. Met de zorg en aandacht die wordt besteed aan iedere fase in het productieproces is het zeker dat er geen schoen is die de fabriek verlaat, waar we niet volledig achter staan.

Onze gepassioneerde en ervaren vakmensen die blinken uit in ambachtelijk vakmanschap, kwaliteit en service. En daar zijn we best trots op.

Semi-orthopedische schoenen

Elke voet is anders. We vinden dat iedere voet aandacht verdient. Ook voor voeten die wat extra aandacht nodig hebben maken wij schoenen met de perfecte pasvorm. Onze semi-orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. We bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van modules en leestaanpassingen, zoals voorvoetmodules en leestverdieping modules. Zo kunnen we zoveel mogelijk voeten voorzien van een goed passende schoen.

Ook aan de extra kwetsbare voeten hebben we gedacht. In onze collectie vind je diverse oplossingen voor extra kwetsbare voeten: Fashmo-voering, Flex materiaal en een reuma- en diabetes collectie met verstijfde binnenzool voor extra ondersteuning van de voet.

Het verhaal van Van Drunen start al in 1913

Van Drunen Orthopedie maakt deel uit van familiebedrijf Van Drunen schoenfabriek. Dit verhaal start al in 1913, bij Gijsbertus van Drunen. Ook toen luidde de boodschap al: Voor iedereen een passende schoen. Omdat geen voet hetzelfde is ontwikkelen wij al vanaf dag 1 voor elk lengte, breedte, pasvorm en model een eigen leest.

Alle kennis over voeten, schoenen, leesten, de passie voor het schoenenvak en de liefde voor voeten is daarna van vader op zoon doorgegeven en zorgen we tot op de dag van vandaag dat voor de perfect passende schoen.

Bezoek onze fabriek

Ben jij benieuwd hoe onze unieke schoenen worden gemaakt? Bezoek onze fabriek! Tijdens een rondleiding bij Van Drunen Schoenfabriek ontdek je hoe wij met passie en vakmanschap zorgen voor de perfecte pasvorm. We nemen je mee in ons proces vanaf de ontwerpfase naar de leest-ontwikkeling en van snijden tot stikken, zwikken en finishen. Kom langs en ervaar het zelf!

Praktisch

We starten met een kopje koffie en iets lekkers en nemen je daarna mee in onze filosofie en ambacht. Voor een rondleiding vragen wij een bedrag van € 7,50 per persoon.

Bekijk rondleiding agenda

Rondleiding orthopedische schoenmakers

Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan onze schoenfabriek in Drunen? Op aanvraag bieden we ook rondleidingen aan voor orthopedische schoenmakers.

Geïnteresseerd? neem contact met ons via kenniscentrum@vandrunenschoenfabriek.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Contact